Temavecka


Vi hade temavecka och gjorde kataloguppslag till en möbelkatalog år 2030. Temat var Internet of things och för första gången blandades grupperna från både medieteknik a och b! Fantastiskt kul!

Jag fick bästa gruppen!!! Ruben, Melvin, David, Klara (MTA) och Amanda (MTA). Vi hittade på en säng som känner av din temperatur och hälsa och reglerar värmen i sängen så du aldrig svettas eller fryser. Den väcker dig när du är som mest mottaglig och det genom skönt ljus och lite vibrationer.

Men uppgiften var att komma på en möjlig idé och en omöjlig.

Vår omöjliga blev därför iller. Iller är en lite boll (ungefär storlek handboll) som är en hjälpreda i hemmet. Iller kan göra det du säger åt den, tex hämta dina nycklar!

Iller laddar sig själv med hjälp av solceller och med hjälp av sin drönarfunktion, kamera och röntgenscanner, så kan iller också flyga och hålla koll på hemmet. Om du tror att du glömt stänga fönstret kan du enkelt kika in i mobilapplikationen som är sammankopplad med iller och be iller filma fönstret. Iller kan också scanna av kylskåpet så du vet vad du ska handla på vägen hem!

OCH VI VANN PRIS FÖR BÄSTA INNOVATION! Av 20 grupper. Så fett.

Andra roliga saker som hänt är att Gustaf köpte en drönare (det går en trend i klassen just nu, jävla geeks), monterade av skydden runt vingarna och körde in den i sitt ansikte. 

Sen matchade jag och Malin outfits av misstag igen. Till och med hipsterknut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s