Lördag

Lördagen spenderades en liten stund på ICA. Efter semestern var jag lätt förvirrad, men satte mig in ganska snabbt och hejade glatt på alla glada påskfirare. Dock sa jag trevlig helg. Inte glad påsk.

På kvällningen körde jag kupongjakt och kammade hem färsk pasta, ananas, mozzarella, bomullspads, tvål, tomater, salta pinnar och påskliljor för typ 40 kronor SAMMANLAGT. Yeah.

Sen mötte jag upp Jenni, Gina och Astrid och vi handlade (alla på jobbet ba: Är du här IGEN?)(tredje gången den dagen) middagsmat.

Efter middagen drog vi oss till Sollentuna kyrka och jag kraschade Kåfalla 1 och 2s konfaträff och ledde små glada fjortonåringar på en Via Dolorosa-vandring med bilder från skolmiljö.

Efter träffen var det nämligen midnattsmässa och jag fick äran att berätta att: Le christ est ressuscité, för en fullsatt kyrka. Lisa läste på engelska och Madde på arabiska. Sen tändes hela kyrkan upp med levande ljus till tonerna av psalm 154. Alla besökare hade fått varsitt vaxljus som vi tände i en kedja från påskljuset i koret. Årets mäktigaste mässa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s