Första dagen efter semestern

Alltså. 

Jag tog en lång morgon och dröjde mig kvar i sängen. Sen blev det massa svenskt kaffe, innan jag tog bussen till KS och sedan stadsbiblioteket för att möta Emil och Gustaf. Vi pluggade på och gjorde färdigt veckans uppgift. Därför förtjänade vi Taco bar och Emil och jag köpte varsin Corona. Efter en klunk insåg jag att jag ju verkligen inte kunde dricka öl. Jag skulle ju lämna blod någon timme senare! Så jag fick byta bort den mot Gustafs cola. Fasen.

När jag fram till blodbussen var jag ensam ”patient” där och alla snälla syrror blev så glada. MEN dum som jag är så hade jag ju helt glömt bort att jag inte får lämna blod på en månad. Jag gjorde ju en tatuering för 5 månader sedan och gränsen är 6.

JAG SOM GAV BORT MIN LABB 4-ÖL.

Happ.

Dessutom var min favoritsoppa slut på ICA. Men jag köpte en härlig thaisoppa för 6 kronor (pga härliga rabatter) och begav mig mot kyrkan. Där började jag jobba med vollisfilmen och tittade på (skrattade åt) Erik som försökte pyssla ihop påskliljor med juniorgospel. 

Eftermiddagen blev kväll och efter att ha druckit kaffe och myst i soffan med Suz och Erik i nån timme, dök resten av gänget upp och vi körde Källan.

Fina människor de där! Och jag fick kramas med Jenni och Ellie och jag och Astrid gav dem våra Teneriffapresenter.

Imorgon ska jag spela i påskspelet i Kummelby, men först ska jag se på hela finalveckan i Farmen!

Emil tog en bild och mig och Gustaf innan jag insåg öl-misstaget. Ser ni att vi är typ lika bruna? Seriously Gustaf. Inte ok.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s