Min bästa tågkompis

 Jag kan ju avslöja att jag efter två långa dagar på ICA och en tidig uppgång idag är ganska trött.

Jag skippade frukosten hemma och tog min promenad i mörkret längs med Edsviken vid 6.30. På Helenelund station åt jag min medhavda frukost och sen kom tåget och jag kunde mysa med Jenni i några stationer.

Det var fantastiskt skönt att sätta sig mellan Gustaf och Malin i föreläsningssalen med en stor kopp kaffe och lyssna på Peter, som föreläste om manusskrivande och dramaturgi, genom att visa klipp och berätta samt analysera scener ur ”När lammen tystnar”, ”Se7en”, ”Crash”, ”Falling in love” och ”Snabba cash”, i tre timmar.

I slutet avslöjade de att Bo Bergström ska föreläsa för oss imorgon. Vi hade hans bok som kurslitteratur förra terminen och gillade den supermycket. Men vi fick för oss att han var död (för en gästföreläsare som pratade om typografi sa det), så vi har varit lite ledsna/pratat om ifall han verkligen är död.

Så jag, Malin, Gustaf och Emil jublade när nyheten kom att han lever! Alla andra kollade på oss och Peter blev rätt nöjd över vår entusiasm över morgondagens föreläsning.

Nu har jag vilat, druckit en massa kaffe, ätit bananpannkakor och gjort mig redo för en kväll på ICA. Sen blir det långledigt därifrån.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s