Ledig

Ledig ledig ledig.

Hur kör man lifesum bäst på ledig dag?

Min rutin med 5 km-promenaderna till och från tåget på vardagar blir ju inte av på helgerna. Plus att kroppen alltid tycks skrika efter det nybakade bröder på köksbänken… Efter en smörgås som landade på 346 kcal och en ”promenad” på typ 200 steg (in och ut ur bilen för shopping på Ad Nature och Indiska i Frihamnen) var det bara att ge sig ut.

Jag satte solbrillorna på huvudet (det var jämngrå himmel ute) och vandrade mot Häggvik och Felix hus. På vägen sms-bombade jag honom (som sträckte ljumsken i fredags) och lockade med att han skulle få köpa lunch på Subway i centrum, om han promenerade längs Edsviken med mig. Han accepterade erbjudandet och vi kollade på skridskoåkare och planerade en sketch med do’s and don’ts för konfaledare inför nästa träff, medan vi närmade oss centrum.

6 km betade jag av, innan Felix fick sin mat och vi gick till Turebergskyrkan och kikade på Mini-gospel som sjöng och hade SS1-möte med Suz och Erik.

Efteråt blev det häng hos Gino med Jeno och vi festade på pasta och Dokument inifrån om Macchiarini. Vi såg alla tre avsnitt på raken. Tre timmar dokumentär. Hur många vuxenpoäng? Han är hursomhelst helt galen och vi hade alla lite svårt att andas efter alla filmsnuttar på plaststrupar och döende patienter.

Kolla förresten vilka babies jag kammade hem på Indiskas utförsäljning!! De ska ju stänga en massa av sina butiker och tyvärr den i Frihamnen som brukar vara fullsmockad med vackra möbler och annat härligt. Egentligen skulle vi kolla efter ett skåp till nya badrummet, men vi kom hem med två silverfat, en te-kanna och en metallfågel. 

Dessa var mina (fatet kostade 75kr och kannan 60kr):

   
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s