Flow

Äntligen, äntligen, äntligen hade jag pengar och en legit anledning att köpa en MacBook Pro. Min älskade Air från 2012 har slutat ta in wi-fi och jag har krånglat runt med USB-minnen och använt mobilen för att skriva saker. Inte bra… Nu har vi grupparbete i Interaktionsdesign och alla min grupp sitter med sina MacBooks (alla har Macs…) och skriver, medan jag sitter med mobilen… Ser liksom inte så bra ut (och framförallt inte coolt). Dessutom är min snabba, fina Air inte tillräckligt stark för de tunga program som vi använder i skolan.

Men igår löste sig pengarna och jag for direkt till Täby centrum och köpte en Pro med retinaskärm. Svindyrt, men dock 2000 kronor studentrabatt och 3 års försäkring istället för 1! Oh to be a student.

Nu har jag fyllt min svinsnabba älskling med Photoshop, InDesign, Illustrator och andra fantastiska program. ÄNTLIGEN.

Kvällens/nattens/morgonens flow resulterade i några posters. Inte helt min stil, lite för gulligt egentligen, men jag skulle mest testa vingarna…

Det blev mina tre hem, med fingeravtryckshjärtan på just hemmen, ett Harry Potter-citat och fyra Håkan Hellström-texter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s